Архівний сектор

Києво-Святошинської райдержадміністрації

Київської області

a

Звіт

Підсумки роботи архіву за 2016 рік


Пояснювальна записка до текстових звітів про роботу архівного сектору Києво-Святошинської районної державної адміністрації (Ф. 209)

 

1. На виконання наказу Держкомархіву «Про посилення пожежної безпеки державних архівних установ» в архівному секторі дотримуються всі вимоги протипожежної безпеки.

2. Щорічно проводиться протипожежно-технічне обстеження архіву органами пожежного нагляду. Інструктаж в архівному секторі з питань пожежної безпеки проводився 06.11.2016 року.

3. Змін і доповнень у списках справ, на які створено страховий фонд документів НАФ немає, страховий фонд не створювався.

4. Відомості про стан науково-технічного опрацювання документів наведені  у додатку 1.

5. Семінарів та нарад із юридичними особами щодо впровадження нормативно-правових актів з питань роботи з електронними документами, їх підготовки для передавання на постійне зберігання не проводилось.

6. Інформації про наявність  юридичних осіб-джерел формування НАФ, у яких створюються електронні документи з електронним цифровим підписом не має.

7. Звернень до архівного сектору з надання методичної допомоги  в організації роботи з електронними документами не надходило.

8. Загальна кількість звернень від громадян 1400, основна тематика - виділення земельних ділянок, дозвіл на будівництво, введення в експлуатацію будівельних споруд, узаконення самовільних прибудов, довідки про стаж роботи і заробітну плату, для поліпшення роботи із зверненнями громадян: ведення інформаційних стендів, функціонування веб-сторінки, запроваджено консультаційну веб-сторінку «Зворотній зв'язок» для поліпшення роботи із зверненнями громадян.

9. Заходів на виконання доручення Уряду, спрямованих на поліпшення організації роботи із зверненнями громадян у напрямку активізації роботи щодо соціального захисту колишніх політичних в’язнів і репресованих не проводилось у зв’язку із відсутніми  в архіві даних про вищезазначених осіб.

10. Соціально-правих запитів не надходило.

11. Запити виконуються на безоплатній основі.

12.    Он-лайн вистаки не проводились.

13.    Кількість користувачів у читальному залі – 25 громадян України, видано

справ – 111. Дослідників не зареєстровано.         

14. Окремого читального зала у архіві немає, громадяни працюють із документами у робочій кімнаті, яка оснащена копіювальною технікою, комп’ютерами із виходом до мережі інтернет.

15. Архівний сектор має сайт у мережі Інтернет, електронну пошту та ефективно співпрацює із зверненнями громадян.

16. Регіональних програм розвитку архівної справи не розроблялося.

17. За період 2016 року нормативно-правових актів в управлінні юстиції не зареєстровано.

 

18. У 2016 році до архівного сектору Києво-Святошинської райдержадміністрації було подано один судовий позов від Денисенка Юрія Миколайовича, треті особи – Мудрий І.В. Пархонюк В.Г., Король Л.І., про забовязання надати відповіді на запити на публічну інформацію та надати копії відривних корівців, копії списків виборців, копії бюлетенів по чотирьох населених пунктах Києво-Святошинського району із місцевих виборів 25 жовтня 2015 року.

19. Архівний сектор судових позовів не подавав.

20. До адміністративної відповідальності за порушення законодавства про НАФ не притягувались.

21. Протоколів за порушення законодавства про НАФ не складалося.

 

 

 

Завідувач архівного сектору                                            Д. В. Яворський